הדבקה באמצעות מין אוראלי חד פעמי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/04/2024 | 15:12 | מאת: תוהה

שלום רב, ברצוני לשאול על סיכויי הדבקה במחלות מין באמצעות אקט אוראלי חד פעמי בגבר עם היפוספדיאס כשפתח השופכה נמצא בחלק התחתון בצמוד לאשכים, האם ליקוק של פתח השופכה עם הלשון יכול להדביק גם כשפתח השופכה אינו נמצא בתוך חלל הפה והאם סיכויי הדבקה פוחתים בהעדר זרע, כלומר אצל גבר שאינו פולט זרע כלל ככל הנראה עקב בעיה חסימתית, האם ניתן להידבק דרך נוזל הזרע בלבד?

15/04/2024 | 15:38 | מאת: תוהה

מיותר לציין שעקב ההיפוספדיאס ישנו קושי להתמגן באמצעות קונדום סטנדרטי, כיצד היית ממליץ להתמגן בהעדר אמצעי מניעה יעיל ובטוח?

מה שאתה מתאר זה מגע מיני אוראלי. זה מגע מיני לכל דבר. ולכן ניתן להידבק גם בלי פליטת זרע

קונדום מכסה גם היפוספדיאס.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין