בליטה קטנטנה על הפין בגודל של גרגר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/04/2024 | 08:37 | מאת: חי

פרופסור בוקר טוב, לפני כחודש הייתי בעיסוי טנטרי הכולל עיסוי באיבר המין. מאז אני בחרדות שנדבקתי במחלת מין וביקשתי לעשות בדיקות בקופח. תודה לאל כולן שליליות ולא מצאו לי כלום. העניין הוא שמאז אני כל הזמן בודק את איבר המין לראות אם יצא לי פצע ושמתי לב לנקודה/ בליטה קטנטנה בגודל של גרגר אפשר לומר שיש אפילו צבע לבנבן. לא כואב, לא שורף, פשוט נקודה קטנטנה בצבע עור. האם יכול להיות שזה כיב ראשוני של עגבת או הרפס?? או שמדובר בבלוטת חלב שאינה מסוכנת כלל. לפי מה שקראתי עגבת אפשר לבדוק רק אחרי 6 שבועות.

09/04/2024 | 15:18 | מאת: חי

רק אחדד שמדובר בבליטה קטנטנה בגודל של גרגר מלח/סוכר. אני חושש בעיקר מעגבת או הרפס. האם ייתכן שזה משהו כזה? או hpv??

סביר להניח בלוטת חלב. אבל צריך להיבדק

12/04/2024 | 16:07 | מאת: חי

תודה רבה פרופסור. ואם יצאתי שלילי בקופח אחרי 3 שבועות לכל מיני מחלות מין בינהן: איידס, עגבת, זיבה, כלמידיה ועוד אני יכול להיות רגוע או שעליי להיבדק שוב??? אציין שגם הייתי אצל רופא עור 3 שבועות אחרי המגע והוא לא ראה שום דבר חריג

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין