שאלה בהקשר לשאלה פה בפורום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/03/2024 | 23:50 | מאת: יגאל

שלום פרופסור יקר שמתי לב לשאלה פה שמשכה את תשומת ליבי בנוגע למזון שנלעס מראש על ידי נשא hiv והדביק תינוקות אכן זה אמיתי שזה קרה אבל הבנתי ממך שלאדם בוגר זה לא יכול לעבור ולהדביק אותו . אשמח ממש להבין למה ומה ההבדל אם זה הדביק תינוק למה שלא ידביק אדם בוגר? אשמח אם תוכל לפרט לי מעט מעבר לתשובה של ככה לא נדבקים ברשותך. מודה מראש יגאל

מדובר בתאורי מקרה בודדים שלא הופכים את יוצאי מן הכלל לכלל. זה תלוי בעוס הנגיפי בעיקר.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין