זיבה בגרון ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

27/03/2024 | 16:49 | מאת: ינון

יש לי שאלה ידוע לי שישנה בדיקה של משטח גרון לזיבה אבל אשמח אם תוכל בבקשה להתייחס לשאלה ללא נושא המשטח. מה קורה אם יש לאדם זיבה בגרון ללא סימפטומים ואז הוא לא בודק את זה? זה עובר עצמונית? יכול להיות שזה יהיה לכל החיים ללא שום תופעות לוואי? האם מתישהו גם ללא סימפטומים משהו יצוץ? ושאלה נוספת האם בדיקת קומבו לאיידס ביום ה20 מספיק אמינה או היה עדיף לחכות ליום ה22? יש טעם לחזור עלייה אם היא בוצעה ביום ה20?

זיבה בלוע יכולה להמשך שנים ללא תלונות. ומין אוראלי יכול להעביר את זה הלאה. לא יודע על העלמות הנשאות ללא טיפול. מדובר על 21 יום. 22 יום גם טוב

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין