בהמשך לשאלות בנוגע לעיסויים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/03/2024 | 16:31 | מאת: יוסי

פרופסור שלום, אני ממש מבולבל מהתשובה האחרונה שלך. קראתי בפורומים שונים שהדבקה באיידס יכולה לקרות אך ורק מחדירה של איבר מין גברי עם הנרתיק/פי הטבעת כי צריך מגע ישיר של איבר המין עם תאים מסויימם שנמצאים בנרתיק עצמו או בפי הטבעת, כלומר שאי אפשר להדבק באיידס מהעברת הפרשות כלשהן עם הידיים. מה לגבי סיטואציה שבה המעסה נגעה באיבר מינה בחלק החיצוני, נניח בשפתיים אך לא החדירה לעצמה אצבעות לתוך הנרתיק עצמו ומיד לאחר מכן המשיכה בעיסוי באיבר המין של הגבר. האם יש סיכוי כלשהו להדבקה באיידס? תודה מראש יוסי

יוסי נראה לי שהייתי מספיק ברור. ככה לא נדבקים ב hiv. אם אתה לא בטוח מה קרה פשוט תיבדק

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין