שאלה לגבי קונדילומה והדבקה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/03/2024 | 21:52 | מאת: אביחי

שלום רב! מחדד את השאלה שלי גילו לי קונדילומה וטופל במחט וגם בלייזר והתחסנתי. הייתי אצל 3 רופאים שונים לוודא שאני נקי ואמרו לי שאם אין לי יבלות אני לא מדבק. עד כמה זה נכון ? קראתי כאן שאמרת שאפשר להדבק גם ללא תסמינים הנראים בעין/זכוכית מגדלת. האם כל מקרה לגופו או שזאת פשוט אמירה ליתר ביטחון ? האם קבלת מין אוראלי לא מוגן הוא פחות מסוכן ממין רגיל במידה ואני טופלתי? תודה רבה רבה

חוזר על תשובתי. אתה מוגן מפני הזנים שנמצאים בחיסון. שהם הזנים המסוכנים. במין אוראלי לא מוגן אתה מחוסן כנגד זני hpv. אבל לא כנגד מחלות אחרות כגון עגבת סיפליס הרפס וזיבה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין