חשש למחלות מין - בבקשה תשובתך המהירה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

21/03/2024 | 17:09 | מאת: אסף

היי דוקטור, עשיתי עיסוי וזה התגלגל לכך שהמעסה עשתה לי ביד תוך כדי ששנינו עירומים. היה שלב שהיא נגעה לכמה שניות באיבר מינה (פות) והמשיכה לעשות לי ביד עד שגמרתי. יכול להיות שהיד שלה היתה נגועה בנוזלי הנרתיק שלה, איני בטוח, אך חשוב לציין שלא התקיים מגע אוראלי כלל, לא חיכוך באיברי המין ולא היתה חדירה כלשהי. האם תיתכן הדבקה במחלת מין כלשהי במקרה המתואר???

רוב מחלות המין לא עוברות כך. לעיתים הרפס ו hpv עוברים בחיכוך

22/03/2024 | 16:44 | מאת: אסף

אשמח שתחדד את התשובה פרופסור יקר. לא היה חיכוך באיברי המין. היא כן עשתה לי עיסוי באיבר המין עם הידיים בלבד ואני חושש שהיא נגעה בי עם נוזלי נרתיק שלה באמצעות היד בלבד. האם עליי לחשוש מהידבקות ממחלת מין כלשהי במקרה הזה?

22/03/2024 | 16:19 | מאת: אסף

בבקשה השב לי לשאלה פרופסור, אני לא מצליח לתפקד מאז. תודה רבה לך מקרב לב ושבת שלום השאלה היא האם ניתן להידבק במחלות מין בעיסוי ידני שבוא המעסה נגעה בנוזלי הנרתיק שלה ואז באיבר המין שלי. לא היה שום חיכוך בין אבירי המין. אלא רק מגע שלה עם הידיים.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין