שאלה בנושא הדבקה בפפילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/03/2024 | 17:45 | מאת: אביחי

שלום רב! גילו לי קונדילומה וטופל במחט וגם בלייזר והתחסנתי. הייתי אצל 3 רופאים שונים לוודא שאני נקי ואמרו שאם אין לי יבלות אני מדבק. עד כמה זה נכון ? קראתי כאן שאמרת שאפשר להדבק ללא תסמינים בקונדילומה. האם כל מקרה לגופו או שזאת פשוט אמירה ליתר ביטחון ? האם מין אוראלי לא מוגן הוא פחות מסוכן ממין רגיל במידה ואני טופלתי ? תודה רבה

אם אתה מחוסן לנגיף הפפילומה אתה לא יכול להדביק ולהידבק מהזנים של החיסון שהם המסוכנים ביותר. מאידך אתה יכול להידבק מזנים לא מסוכנים.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין