שאלה בהקשר לשאלה שראיתי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/03/2024 | 12:55 | מאת: ספיר

שלום רב קראתי שלאחר ניסויים יש הוכחות שניתן להידבק בפפילומה במגע דרך הידיים( גורם מתווך מאיזור לאיזור) לאיבר מין במהלך אקט מיני.(אני לא מדברת על הזנים של פפילומה בידיים) בעלי ביקר אצל רופא העור לבדיקה כללית . במהלך הבדיקה בעלי ביקש מהרופא לבדוק יובש שהיה לו בפין הרופא היה ללא כפפה והעביר אצבע ממש לשנייה על עור הפין שלו הבדיקה תקינה ללא ממצא חריג. אבל מאז אני לא רגועה במגע כזה של רופא עור שכל היום מתעסק עם יבלות (אולי נגע ביבלות של מטופלים אחרים לפני) אפשרי שבעלי נדבק ממגע האצבע של הרופא ללא כפפה על עור הפין ? ואם זה אפשרי מה הסיכויים? אשמח לתשובה מפורטת אני ממש לחוצה (אני יודעת שיש חיסון אבל ממש אשמח אם תוכל להתייחס לגןף השאלה ולא לפיתרון של לזה שיש חיסון) על מנת שאבין מה הסיכויי הדבקה במקרה הזה לבעלי ואם זה אפשרי

אחת ולתמיד לא נדבקים בזנים מסוכנים של נגיף הפפילומה ממגע ידיים

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין