שאלה על קונדילומה עזרה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/03/2024 | 10:26 | מאת: אביחי

שלום מאז שגילו לי את הקונדילומה אני מיואש ומרגיש מצורע.זה כנראה משהו שהיה לי כמה שנים עד שגיליתי וטיפלתי אז הגוף שלי לא יודע להתמודד עם זה. 1) האם למרות שזה כמה שנים אצלי ואחרי טיפול בלייזר\מחט חשמלית וחיסון יש סיכוי לגוף לנצח את זה או שזה אבוד ופשוט יתפרץ מתי שבא לו שוב? 2) עד כמה קונדילומה נפוצה בארץ לדעתך ? יש את זה להרבה גברים ונשים ? צרת רבים חצי נחמה :( תודה

זיהום ב hpv הוא הזיהום השכיח ביותר במחלות במין. כ 80 אחוז מהפעילים מינית נדבקו או ידבקו. רוב האנשים מתפטרים מהנגיף עלי ידי החיסון. מיעוטם שנדבקו בזנים עקשניים צריכים מעקב. נראה לי שאתה נקטת בכל האמצעים כולל חיסון. מקווה שתתפטר מהזיהום

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין