שאלה בנושא פצעון

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/03/2024 | 14:45 | מאת: לידור

שלום פרופסור האם קיים דבר כזה שיש פטריות באיברי המין שלא נחשבות כ”מחלת מין״ ובכל זאת מדבקות במהלך קיום יחסי מין כתוצאה של חיכוך בעור נגוע לעור בריא ? עברו כמעט 3 שבועות ממין מוגן שעשיתי והיום הבחנתי במן פצעון קטן ואדום שמגרד קצת וכואב לפעמים בתנועה (הליכה בעיקר) נגעתי קצת בפצע והוא לא ממש כואב שנוגעים בו אלא ממש קצת במגע אגרסיבי (אין שלפוחיות לבנות בפצע) האם זה יכול להיות הרפס ?

לא מתאים להרפס. פטריות כן עוברות במגע מיני אך הן לא מחלות מין

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין