הפרשה שקופה מהפין לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/03/2024 | 21:45 | מאת: אריאל

שלום פרופסור בימים האחרונים הבחנתי בזה שאחרי שאני מסיים להשתין יש לי תחושה כזאת בפין שעדיין נשארו כמה טיפות שתן (למרות שסיימתי) שרק לאחר כמה דקות יוצאות(הפרשה שקופה בלי ריח) ולעיתים במהלך היום אולי 4 פעמים ביום מרגיש עקצוץ קטן בפתח הפין(אין צריבה במהלך ההשתנה). הבחנתי גם שאני משתין יותר מהרגיל. יש לי כמה שאלות. 1)קיימתי לפני כשבועיים יחסי מין מוגנים עם קונדום(אני תמיד משתמש בקונדום אף פעם לא קיימתי יחסי מין בלי) התסמינים שציינתי תואמים למחלת מין כלשהי? יכול להיות שלמרות הקונדום נדבקתי? 2)אם התשובה לשאלה הראשונה חיובית לאיזה מחלות מין הסימפטומים תואמים?

הפרשה שקופה היא לא מחלת מין. בדרך כלל היא נובעת מהפרשה מבלוטת הערמונית. אם תהפוך ללבנה מוגלתית כדאי להיבדק

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין