שואלת שוב כי כנראה לא הבהרתי עצמי טוב לגבי הרפס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/03/2024 | 19:32 | מאת: שני

RE: האם זה הרפס? 08/03/2024 | 19:30 | מאת: שיר אני רוצה להבהיר... אני הרגשתי עיקצוצים אחרי 4 ימים מהסקס. לכן שואלת. עברו כרגע 10 ימים מהסקס ולא התפתח פצע הרפס שנראה לעין. עם זאת, כן היו לי 3-4 ימים של עקצוצים בשפתיים ונראה היה כמו נקודות לבנות קטנות ממש. מתמונות באינטרנט זה היה דומה קצת לפורידיס. אבל העיקצוץ ממש מטריד. איך אוכל לדעת בוודאות אם העקצוץ זה הרפס

הכי טוב זה לקחת משטח מהנגע בשפה. אבל כבר מאוחר. אפשר לקחת בדיקת דם חנוגדנים להרפס 1 ו 2

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין