עיסוי אירוטי וחלש למחלות מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/03/2024 | 13:21 | מאת: יובי

אהלן מה נשמע אני מתכנן שבוע הבא להתפנק בעיסוי אירוטי חשוב לי לציין שאף פעם לא נגעתי בבחורה ואני בחור צעיר בן 18, לפי מה שהבנתי העיסוי יכול לכלול אוראלי ועבודת יד שלי ושל המעסה השאלה שלי אם זה מסוכן ויכול לגרום לי למחלות או שללכת על זה בכיף כי אין חדירות.

מין אוראלי הוא מין לכל דבר ואפשר להידבק במחלות מין. לעןמת זאת במגע יד לא נדבקים במחלות מין

08/03/2024 | 18:54 | מאת: ירין

אז דוקטור מה שמומלץ זה לוותר על האוראלי וללכת רק על מגע ידני באיברים? או שפשוט לשים קונדום באוראלי? אני באמת רוצה לחזור משם ב-0 סיכון

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין