בדיקת ושלילת מחלת מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/03/2024 | 10:02 | מאת: אריאל

שלום פרופסור אני חושש מאוד שנדבקתי במחלת מין מבחורה שהייתי איתה למרות שהמין היה מוגן. בזמן האחרון יש לי קצת עקצוצים באיזור ספסציפי באיזור הערווה והבחנתי גם בעור אדום באיזור הזה ולפעמים הוא מגרד קצת זה נראה כמו התחלה של פטרייה או שפשוף כזה בעור, יש לי כמה שאלות. 1. אם אין נגעים ברורים לעין מלבד אדמומיות ועקצוץ יש טעם להיבדק בנוגע למחלת מין? יהיה אפשר לאבחן את זה? עדיף לחכות שיהיה משהו ברור וחד לעין?אולי קיים אצלי משהו ששיער הערווה מסתיר, עדיף להסיר את השיער על מנת לאבחן טוב יותר? 2.אני חייל בשירות צבאי והרפואה בצבא לא כל כך טובה, ניסיתי לחפש תור לרופא עור למרות שאין עדיין משהו ברור לעין מלבד אדמומיות ועקצוץ ופשוט אין תורים בכלל וקיימת רשימת המתנה רק לעוד כמה חודשים, אני ממש לחוץ יש מקום שמקבל חיילים באופן פרטי שרופא יוכל לתת אבחנה בנושא הזה? אני אצטרך לשלם על זה כסף? 4.עוד משהו שהייתי רוצה לדעת, יכול להיות שקיים דבר כזה שהפרטנרית תדביק אותך בפטרייה בעור כלשהי שהיא לא מחלת מין? פשוט בפטרייה מדבקת שהיא לא תחת הכותרת ״מחלת מין״? ממש סליחה על השאלות הארוכות אני לא מבין בעולם הזה ותמיד פחדתי מהסתבכויות כאלה ואחרות במחלות מין, עברתי על השאלות בפורום וראיתי שאתה עונה לכולם במקצועיות ממש לא מובן מאילו אני מאמין שאתה עוזר ומרגיע המון אנשים בנושא. תודה.

כדאי שתגיע אלינו למרפאה בבית חולים בני ציון. יש לנו הסכם עם הצבא. 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין