הרפס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

05/03/2024 | 18:13 | מאת: עומר

שלום ד״ר, קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום לפני כשבוע וחצי וכמה ימים אחרי הבחנתי בעור מתקלף באיבר והמין ומסביבו שגרם לגירוד וקצת אדמומיות, השתמשתי בטרידרם קרם על כל האיזורים המגרדים וחשתי הקלה כעבור כמה ימים. שמתי לב שרק באיזור אחד קיימת עדיין אדמומיות ולעיתים רחוקות גם גירוד ואי נוחות כזאת ניסתי לחפש כל מיני סימנים מקדימים מחשש שאולי זה הרפס אבל לא מצאתי שום דבר חוץ מאדמומיות ועור מתקלף ובנוסף מן נקודות לבנות קטנות שמעליהם יש שיערות וזה נראה לי מוזר. בכל שאר המקומות הנקודות הקטנות לא קיימות.(זה לא נראה ממש לעין רק אם ממש מתעמקים ומחפשים). אני ממש לחוץ שנדבקתי אולי זה סתם יובש כתוצאה משימוש בסבון או משהו (אני סובל הרבה מיובש במקומות אחרים בגוף במיוחד בחורף) אם זה היה הרפס כבר היייתי מבחין בזה ממש בעין ולא צריך לחפש ולהתעמק?(עברו כבר כמעט שבועיים בכל זאת) מתי זמן ההתפרצות של הפצעים בערך שכבר אפשר לזהות הדבקה וודאית? אשמח לתשובה מפורטת תודה מראש.

לא נראה כהרפס אלא יותר פטרייה. טרידרם מצוין אם לא עובר צריך להיבדק. אצלנו זה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין