אוראלי בין גבר לאישה באופן הדדי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

27/02/2024 | 15:24 | מאת: ב

גבר יורד לאישה ואישה יורדת לגבר שאלה - האם ניתן להידבק בזיהומים שאינם מחלות מין ? אני ואישתי עשינו אוראלי הדדי (פעם ראשונה לאחר שנים) ועכשיו איבר המין שלי (הגבר) שורף מדי פעם (לא במצב של שתן) ויש לי תחושת חמימות וכאבים שבאים והולכים באשכים ובאגן וגם דקירות בבטן התחתונה כשעשינו סקס רגיל לא היה כלום הבהרה - אין לנו מחלות מין מה זה יכול להיות ? זיהום אחר ? נגיף ? וירוס ? פטריה ? הבדיקות בקופת חולים לא מראות כלום האם יכול להיות שזה ממשהו אחר ? תודה

לעיתים במגע אוראלי יש תגובה כימית להפרשות מהנרתיק או מנוזל הזרע. זאת לא מחלת מין. וזה אמור לעבור די מהר. פטריות עשויות גם לעבור אך בדרך כלל הן גורמות לאדמומיות וגרד. טיפול מקומי עוזר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין