מין אורלי לא מוגן - סכנות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/02/2024 | 18:00 | מאת: אלה

ביצעתי מין אורלי לא מוגן שכלל גם נשיקות.. הסקס היה עם קונדום ועדיין יש לי את החשש לקבל מחלות מהמין האורלי, אתה ממליץ לבצע את הבדיקות כמה זמן אחרי המגע? יש לי 3 פצעים לבנים קטנים בלשון שיצאו שעתיים אחרי המגע אבל לדעתי זה שייך מאלכוהול ותזונה לקויה שלי מהשבוע האחרון.

מין אוראלי הוא מין לכל דבר. קונדום מוריד משמעותית את ההדבקה במחלות מין. נשיקות זה לא מגע מיני ובדרך כלל לא מעבירות מחלות מין. אגב מין אוראלי לא מעביר hiv אלא אם יש חשיפה לדם. אם זה היה מין מוגן. אין צורך בבדיקות. בכל מקרה כדאי שרופא יראה את הנגעים שפיתחת.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין