חיסון גרדסיל 4 כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/02/2024 | 12:10 | מאת: אנונימי

1.אם לפני כ8 שנים התחסנתי שתי מנות בחיסון גרדסיל 4 אני עדיין יכול להידבק בפפילומה? 2.הבנתי שיש עוד הרבה מאוד זנים אז זה אומר שאני מוגן רק מפני 4? 3.אם חלילה נדבקתי באחד מהזנים האחרים כנראה שלא אראה פצעים או סימנים נראים לעין על הגוף? 4.יש לפפילומה תרופה? או שאדם בעל מערכת חיסונית בריאה יחלים לבד לאחר זמן מה

,2,1. אומנם כולל 4 זנים אך יש הגנה לעוד כמה. אם אתה בקבוצת סיכון. Msm או פרטנאים מזדמנים כדאי להתחסן בגרדזיל 9 3. לא תמיד רואים נגעים עם ההדבקה 4 אין תרופה. הכי נכון זה להתחסן. ורוב הפעמים מערכת חיסון בריאה מסלקת את הנגיף

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין