הפרשות מהפין בלי קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

11/02/2024 | 19:20 | מאת: דור

היי, אני נדבקתי בזיבה לפני 4 חודשים(תחילת ספטמבר), וקיבלתי זריקה אנטיביוטית וזה עבר, ובתאריך 23.01.24 התחילו לי הפרשות רנדומליות, ולא קיימתי יחסי מין בחודש\חודשיים האחרונות, ואין לי צריבה במתן שתן, אבל יש לי הפרשות אחרי שאני מסיים להתפנות, ההפרשות האלה לא קורות כל יום, זה יום כן יום לא והפרשות האלה עושות ריח רע באזור המפשעה, הייתי אומר שיש לזה ריח של זרע אבל לא בטוח ועשיתי בדיקת שתן ויצא תקין ועשיתי בדיקת דם ומחלות מין וגם ייצא תקין, הביאו לי לקחת דוקסילן למשך 10 ימים וזריקה אנטיביוטית והאורולוגית אמרה שזה המשך של הזיבה שהיית לי, ואני כבר אחרי ה10 ימים ואני עדיין מפריש ויש ריח רע, תוכל להסביר לי מה יש לי ??

זאת לא זיבה. אם זה שקוף זה נוזל בלוטת הערמונית וזה תקין

14/02/2024 | 21:04 | מאת: דור

האם יש דרך לטפל בזה? ובנוסף למה שציינתי זה כרגע קורה ברגע שאני מנקה/מנגב את אזור פי הטבעת האם זה קשור ?

28/02/2024 | 19:48 | מאת: דור

היי שוב אני זה אותו אחד ששאל את השאלה, אני רוצה לדעת האם זה יעצר לבד או שאני צריך ללכת לאורולוג זה עדיין ממשיך לי ? ולמה זה קורה? והאם יש דרך לטפל בזה אם זה במתן תרופה או שפשוט לחכות, כי זה כבר למעלה מחודש

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין