Hpv זן של הפה מדבק בנשיקות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

07/02/2024 | 22:40 | מאת: נטע

שאלה שנשאלה הרבה כאן אבל התשובה לא ברורה….אי אפשר להידבק בפפילומה של צוואר הרחם מנשיקה מפה לפה. זה נכון. אבל אם יש לגבר פפילומה בשפתיים או בתוך הפה עצמו ואנחנו מתנשקים בפה נשיקות עמוקות עם לשון. וללא ידיעתי שיש לו פפילומה בתוך הפה אז אני יכולה להידבק? ואם כן תוך כמה זמן יהיה לי את הקונדילומות בפה? כי כבר אחרי שבתנשקנו יום אחרי נהיה לי פצע בפה

ההדבקה בלוע של נגיף הפפילומה היא בעיקר במיתרי הקול. וזה לא יבלות בפה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין