הדבקה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

31/01/2024 | 13:06 | מאת: חני

שלום ד"ר, בדיקת PCR אוראופלזמה אורלטיקום חיובי. בעקבות אני סובלת מדלקת אברי האגן כרוני. אני בת 25, מעולם לא קיימתי יחסים. לפני שנתיים עברתי תקיפה מינית. שאלתי 1. אוראופלזמה אורלטיקום. זוהי הדבקת מחלת מין? 2. כתוב שאוראופלזמה הנ"ל יכולה להיות בנשים בפלורה הטבעית. ( אם נניח את התקיפה המינית בצד) בדיעבד יכול להיות חיובי לאישה שמעולם לא קיימה יחסי מין? אשמך לתשובתך תודה.

בהחלט כן. זאת לא מחלת מין. והחיידק הזה נמצא בנרתיק אצל נשים גם ללא מגע מיני

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין