הדבקה בפפילומה דרך ריריות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/01/2024 | 15:46 | מאת: שמעון ושירה

שלום פרופסור זו תשובתך : לנגיף הפפילומה יש גם זנים שמדביקים מעור לעור. אבל אלה היבלות הרגילות. זאת לא מחלת מין אני לא מדבר על פפילומה של הידיים אלא רק על הזנים שהם באיברי המין איך הגיוני שניתן רק מריריות להידבק בהם אם בעצמך אתה כותב שניתן להידבק מעור חשוף שנשאר מהקונדם? וגם בעוד כמה תשובות רשום שאם יש קונדילומה על העור ניתן להידבק משיפוף של איברי המין אז מה ההסבר שאפשר מעור נגוע בקונדילומה לעור לא נגוע בשיפופף איברי המין? אשמח שאולי תפרט

הסברתי. אם לא ברור. אשמח לתת לך יעוץ והסבר מפורטבבית חולים בני ציון 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין