שוב מנסה להבין מתשובתך ולא מצליח

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/01/2024 | 13:46 | מאת: יעקב

שוב מנסה להבין פרופסר רק שאלה להבין למה? ככה ענית; (0) אינני מבין התשובה הייתה ברורה. חוסר נוכחות של הוירוס בבדיקה מצביע רק על כך. לא אומר שלא נדבקת בעבר והתפרטת מהנגיף מדוע זה לא אומר שגם לי אין הזנים שבדקו לה? אנחנו נשואים ורק אחד עם השנייה ואם. היה את הזנים שבדקו לה אחרי 7 שנים כבר הייתה נדבקת ממני אנחנו שוכבים כל יום אז באמת אולי תסביר לי מדוע אתכ עונה לי שזה לא אומר שאין גם לי את הזנים? איך יתכן שזוג נשוי ישכב כל יום ולאחד יהיה ולשני לא? זה הרי מדבק נורא מיחסי מין אולי אקבל תשובה שתסביר לי איך זה עובד ולמה לה אין ולפי דבריך אין לה רק כי אולי עבר לה/לא נדבקה אם היה לי לא הייתה אמורה להידבק ממני? וזה היה מופיע בבדיקה שלה? היא כל שנה עושה הגיוננ ש7 שנים יש לי פפילומה מהזנים שבודקים לה והיא לא נדבקה 7 שנים ממני?? לא מוצא את ההגיון!

30/01/2024 | 15:57 | מאת: יעקב

פרוסור השאלה שלי היא ממש פשוטנ אבל איכשהו אתה תמיד עונה לי בצורה כללית כזאת שלא מובנת רק להבין אם נכון לרגע הבדיקה של אישתי אין שלילית לזני HPV אבירי המין למה זה אומר שגם לי אין את הזנים האלה? בעבר ראיתי תשובה שענית על אותה השאלה למישהו שזה אומר שגם לו אין נכון לרגע זה את הזנים האלה שנבדקו אצל אישתו כי היא שלילית

מצטער שלא מובן לך. אם תרצה להפגש לבדיקה ויעוץ .מאצלנו בבית חולים בני ציון 048359614.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין