הידבקות GO URINE שלא ממגע מיני?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

29/01/2024 | 23:11 | מאת: אנונימית

הי, הבדיקה הנל יצאה אצלי חיובית. נבדקתי לאחר שפניתי לרופא כי חשבתי שיש לי פטריה. הפרשות רבות בגוון צהוב וריח חריף, לצד תחושת אי נעימות בנרתיק מידי פעם, ללא גרד. טיפול בנרות וכדור אחד הוריד את בעית הריח אך ההפרשות נותרו ובמקביל הבדיקה הזו יצאה חיובית )יתר הדברים שלילים(. הרופאה קצת נדהמה איך נדבקתי בזה...אני נשואה ולא מקיימת יחסי מין מחוץ לנישואים. זה שהיא אומרת שזה רק ממגע מיני מעלה כמובן ישר חשד לגבי בעלי, אך אני לא רוצה להכנס לשם ואין לי סיבה לחשוד. האם יש מקרי הידבקויות שהן לא ממגע מיני?

זיבה היא מחלת מין. וכשמה כן היא. עוברת במגע מיני. או בהעברה מהאם לילוד

30/01/2024 | 17:19 | מאת: א

השאלה היא האם גבר יכול להיות נשא לאורך שנים מבלי לחוש סימפטומים.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין