תעזרו לי אני בסיוט-קונדום נשאר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/01/2024 | 09:58 | מאת: אורן-41

הייתי עם מישהי, עשינו סקס משהו כמו 2 דקות, לכל אורך האקט, הייתי עם קונדום, לא הרגשתי שנקרע והרגשתי שהוא עלי סה"כ. כשגמרתי, היא הרגישה, והיא "לחצה" עליי כנראה עם האגן שלה על הפין, וזהו יצאתי,כשיצאתי הקונדום נשאר בפנים, ישר נגעתי בפין שלי, הוא היה יבש (חוץ מההרגשה של החומר של הקונדום), האם יש סיכוי להידבק באיידס? אני בחרדות.בבקשה תעזרו לי מניסיון, תשובה של"להיבדק עוד 3 שבועות" לא ירגיע אותי כרגע.. תודה

צריך להכיל את תקופת החלון. לא יכול להרגיע אם תשובה שלא מחייבת. תיבדק אחרי 21 יום

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין