בהמשך לשאלה ולתשובתך

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/01/2024 | 09:49 | מאת: יעקב

שלום פרופסור אני רק מנסה לקבל תשובה כבר פעמיים וענית על משהו אחר.. בסהכ אני מנסה להבין . אם אני ואישתי נשואים כמה שנים ביחסי מונוגמיה. היא מבצעת תמיד בדיקות hpv אצל רופאת הנשים שהן יוצאות תקינות כלומר שלילית להימצאות הפפילוה מהזנים שבדקו לו. השאלה היחידה שלי היא להבין אם אני איתה כמה שנים קבוע ביחסי מונוגמיה זה אומר שאין לה את הוירוס אז זה אומר שגם לי אין הזנים שבדקו לה? כי אחרת כבר הייתה נדבקת ממני . היא כל שנה עושה בדיקה . אז אשמח לקבל מענה רק שאלה אחת האם אני צודק שגם אני נקי (נכון לרגע זה)מהזנים שבדקו לה? משום שאני איתה במין לא מוגן כבר כמה שנים ולא הדבקתי אותה בכלום.

אינני מבין התשובה הייתה ברורה. חוסר נוכחות של הוירוס בבדיקה מצביע רק על כך. לא אומר שלא נדבקת בעבר והתפרטת מהנגיף.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין