זיהום דרך עקיצת זבוב ביד

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

21/01/2024 | 21:43 | מאת: עומר

האם זבוב מעביר מחלות? היום זבוב עקץ אותי ביד והרגשתי את זה וראיתי סימן לעקיצה והיה נקודת דם באזור. השאלה שלי אפשר ארוע כזה להעביר מחלות זהימות כמו hiv..hbv..hcv בהנחה שעקץ אדם חולה לפני ?

זבוב רגיל לא עוקץ. אהל אם נעקצת על ידי חרק אחר. אס התשובה לשאלתך היא לא

23/01/2024 | 06:16 | מאת: עומר

מה זאת אומרת אם נעקצת על ידי חרק אחר? האם יש חרקים שמעבירים מחלות אלו ויש סיכוי שזה קרה לי? אני לא מכיר איזה סוג זבוב זה אבל הרגשתי בעקיצה פשוט זה קרה בתחנת דלק הייתי מנפח צמיגי רכב ושמתי alcogel במקום באופן ישיר.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין