אוראופלסמה אורליטיקום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/01/2024 | 07:37 | מאת: לירז

היי ד״ר. אשמח אם תוכל להבהיר לי משהו חשוב בנוגע לחיידק זה. מצד אחד נאמר פה שזו לא מחלת מין ומצד שני שזה יכול לעבור רק ביחסי מין. אני לא מבינה את הסתירה. אני נשואה כ 17 שנה ולאחרונה התגלה חיידק זה בתרבית. הייתכן שאני או בעלי נדבקנו בו לפני הנישואים (17 שנים) ומאז הוא שוכן אצלנו בגוף? הדאגה שלי הוא שנדבקתי כי בעלי לא נאמן והדביק אותי. תודה מראש

1. החיידק הזה לא גורם למחלת מין 2. עצם המצאות החיידק לא מוכיחה שהיה מגע עם פרטנר אחר.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין