תגובה לשאלה שענית אשמח להבין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/01/2024 | 22:52 | מאת: סיוון

דוקטור אשמח להבין בקשר למה שכתבת. אני כתבתי שאם אני ובעלי ביחסים שמורים כבר 7 שנים(מונוגמיים) אני ביצעתי(אחרי שהתחלנו לשכב) בשנת 2019/2023 בדיקות HPV דרך הרופאת נשים שלי והתשובה יצאה תקינה שאני לא נשאית של הוירוס בצוואר הרחם אשמח להבין אם זה מספיק בשביל להירגע שלשנינו אין את הזנים המסןכנים שבדקו לי? אתה ענית לי שאם אתם מונוגמיים ולא היו יחסים לפני כן. אז אכן אתם מוגנים. הכי בטוח זה להתחסן אני אשמח להבין בלי קשר לחיסון את תשובתך מדוע זה חשוב אם היו יחסים לפני ? אני הייתי בתולה ובעלי היה לו מערכות יחסים. אבל הגיוני שיש לו מלפני שהכרנו פפילומה ובמשך 7 שנים שאנו שוכבים לא מוגן הוא לא הדביק אותי בזנים שבדקו לי? כי הרי הבדיקות שלי שליליות לפפילומה הרופאת נשים אמרה לי שאין לי פפילומה מהזנים המסוכנים וזה אומר שגם לבעלי אין האם היא טועה? אודה לתגןבתך אולי בשאלה הראשונה לא הסברתי את עצמי נכון.

נדמה לי שעניתי לכם. אם לא מוצאים את הנגיף בבדיקה זה אומר 1. או שלא נדבקת. 2 או שאת אחרי הדבקה והנגיף סולק על ידי מערכת החיסון שלך

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין