קונדילומה עם נגיעה מהאצבע לאיבר מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/01/2024 | 21:27 | מאת: שמעון ושירה

הגבת לי שפפילומה לא עוברת בידיים אבל קראתי מחקרים שאכן יש סיכוי במהלך באקט המיני נניח אני מחדירה לו את האצבעות לפי הטבעת ויש לו שם קודנילומה ואז האצבעות האלה ישר חודרות לאיבןר המין שלי( של האישה) אין בכלל סיכוי אפילו קשה מגע ממש מהיר מהיבלת לאיבר מין והגורם המקשר סה האבצע?

הזנים של הנגיף שעוברים במגע מיני עוברים דרך ריריות. האצבע מכוסה על ידי עור ולא רירית ולכן זה לא קורה

אכן זאת לא דרך ההדבקה. כי הזנים הללו עוברים בריריות. באצבע אין רירית

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין