בדיקת hpv שנתית תקינה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/01/2024 | 10:02 | מאת: סיוון

היי דוקטור . בעלי ואני ביחסים שמורים אחד עם השני בלבד כבר משנת 2017 . אני ביצעתי בשנת 2019/2023 בדיקות HPV דרך הרופאת נשים שלי והתשובה יצאה תקינה שאני לא נשאית של הוירוס בצוואר הרחם אשמח להבין אם זה מספיק בשביל להירגע שאין שום סיכוי להדביק או להידבק אחד מהשנייה אם אנחנו ביחסי מין בלעדיים . אשמח להבין שתרשום לי אם זה מספיק ? אפשר להיות רגועים

אם אתם מונוגמיים ולא היו יחסים לפני כן. אז אכן אתם מוגנים. הכי בטוח זה להתחסן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין