בנוגע לאיידס מספר שאלות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

29/11/2023 | 10:13 | מאת: מוטי

1. ידוע לי כי יש אנשים שיכולים להיות חסינים מפני הדבקה בhiv בעקבות משהו עם קולטן ccr5, קיימת בדיקה שניתן לעשות כדי לדעת אם אני בינהם? אפילו באופן פרטי, מעוניין לדעת? 2.מה התסמינים של הדבקה בhiv? תסמונת hiv אקוטית? 3.האם התמסינים האלו יכולים להופיע שבוע לאחר האירוע החשוד? האם כאב גרון וכאב ראש חולשה, שיעול קטן ונזלת מתאימים?

1. זאת לא בדיקה זמינה 2.כמו בשפעת. חום צמרמורת כאבי שרירים. אבל זה לא חובה 3.בהחלט

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין