אוראפלסמה פרסום בלוע

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/11/2023 | 03:32 | מאת: NOT_FOUND

שלום פרופ', לפני כמה חודשים היו לי כאבים בשתן, לקחתי דוקסילין במהלך שבוע. סימפטומים הלכו. פחות משבוע אחרי זה באתי לעשות בדיקות אצלכם, הכל יצא שלילי חוץ מ Ureaplasma parvum אך רק בבדיקת לוע (לא בבדיקת שתן). 1. האם זה אומר שאני יכול להדביק את הפרטנר שלי? וגם להידבק שוב? 2. האם הייתי אמור לעשות טיפול המשך? 3. האם ureaplasma parvum בלוע יכול ללכת לבד? קשה לי למצוא מקום לבדוק את זה שוב אני מפחד לגרום לכאבים לחזור.

מטפלים בחיידק הזה כשהוא באבר המין ונותן סימנים קליניים כמו צריבה במתן שתן או הפרשות. אחרת לא מטפלים בו

18/11/2023 | 00:39 | מאת: NOT_FOUND

תודה על התשובה. שאלת המשך: האם אני יכול להדביק ולהידבק באיבר המין כתוצאה מזה שהחיידק נמצא בלוע? או מצופה שהחיידק הזה בלוע יילך בעצמו, ולכן אין מה לחשוש?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין