הדבקה מאיידס.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/11/2023 | 16:17 | מאת: איתי

היי, אני עוזר לצוותי הרפואה בניקוי כל מיני גופות של מחבלים והוצאת כל מיני רכיבים שעלולים לסכן את מי שיטפל אחרי זה בגופות. לי אין מגע ישיר עם הגופות אז אני בלי כפפות אבל אלה שעובדים איתי כן והיה פעם אחת הייתי צריך להוציא מהקופסת ארגז כלים שהם משתמשים בו וממצאים ישיר עם הרכיבים שהם מוציאים מהגופות איזשהו רכיב בשביל העבודה שאני עושה. אחרי מגע בקופסה ההנחיה היא לשטוף ידיים ישר. בטעות שכחתי לשטוף ידיים אחרי מגע יחסית ומתוך הרגל חיטטתי באף. אני רוצה לדעת אם יש לזה סיכוי ממשי להיות על הגופות.

ככה לא נדבקים. אבל אם יש סיכוי שאתה נוגע בחומר ביולוגי כדאי שתלבש כפפות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין