דימום אחרי הדבקות בזיבה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/10/2023 | 16:02 | מאת: לילי

שלום רב הווסת שלי לא סדירה, ויש פעמים שאני מקבלת באיחור או להפך, אז אין לי ממש תאריך מדוייק. ב22.9 אחרי קיום יחסי מין נדבקתי בזיבה ולמחרת היה לי דימום ממש מאסיבי שנראה כמו מחזור ונמשך כ3-4 ימים...רציתי לדעת אם זה יכול להיות תסמין של הזיבה ולא ווסת? כי הוא הסתיים קצת לפני וגם הקדים לי.

29/10/2023 | 05:25 | מאת: לילי

חשוב לציין שהמחזור (במידה וזה מחזור)הקדים בשבוע.. יש פעמים שמגיע גם אחרי חודש וחצי...השאלה אם הדימום שהקדים זה בכלל לא מחזור?

לא. זיבה לא גורמת לדימום

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין