האם נדבקתי בפפילומה?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/10/2023 | 22:32 | מאת: אנונמית

היי לפני כחודש היתי לי סוג של סטוץ עם מישהו והוא החדיר לי אצבעות לנרתיק הקטע שלפני שהןא עשה את זה הוא השתין ונגע באיבר מינו יומיים לאחר מכן התחילו להופיע לי גרד וצריבה ואי נוחות ניסתי משחות נגד פפטריה אך זה לא עזר הלכתי גם לרופאת נשים (לא יספרתי לה את הסיפור עם הסטוץ) ואמרה שזה אדום ונראה כמו פטריה והביא לי משחה וכדור וגם עשתה בדיקה עם מטוש ,ותוצאות כל מה שקשור לפטריות יצא שלילי לאחרונה תהחילו לי גם כאבים באגן, יש מצב שדבקתי בפפילומה האנושית? Hpv ואם לא,איזה עוד דברים יכולים לגרום לזה ואם פעם הבאה שאני הולכת לרופא נשים לספר לו על המקרה?

תקופת הדגירה לפפילומה האנושי היא כמה שבועות או חודשים ולכן לא מתאים. אם יש לך עוד תלונות כדאי לפנות למרפאה לאבחון מחלות המועברות במגע מיני. אצלנו זה 048359614

26/10/2023 | 16:55 | מאת: אנונימית

זה יכול להיות מחלת מין אחרת כיאלו? לא קימנו שום יחסים אחרים חוץ מזה

26/10/2023 | 16:56 | מאת: אנןנמית

ואם בכללי אפשר להידבק בדרך הזאת? דרך החדרת אמבעות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין