פרפ אמטריויר ותופעות לוואי איומות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/10/2023 | 22:53 | מאת: טל

שלום רב בן 40 גיי אני לא נוטל פרפ וזה חבל כי אני כמעט נמנע מסקס בשנים האחרונות, כי כל פעם כמעט נקרע לי הקונדום מה שגרר ריצה למיון לעשות הליך מונע. אני נורא צר בפי הטבעת וגם ככה כואב לי ומה שעוד יותר הורס זה הקונדום כנראה בכל אופן ניסיתי בעבר לקחת פרפ אמטריויר- אחרי 4 ימים מתחיל הרגשה רעה שכאלו משהו עומד בגרןן ולא משתחרר, בחילה כזאת מגעילה, וזה לא עובר ! אלוהים עדי שניסיתי 10 ימים וזה עדיין לא עובר. מה עושים?? אני רוצה לטוס לחו"ל ולעשות סקס לא מוגן ואני יודע שיש פרפ לפי דרישה אבל זה מפחיד אותי כמה זמן לפני צריך לקחת כדי שאהיה מוגן? 10 ימים ברצף לפני המגע? מה לגבי הבחילות ותחושה שעומד בגרון? שווה לי לנסות לקחת שוב???

ממליץ ללכת להיבדק אצל רופא ולשלול סיבות אחרות לבחילות. כמו כן אפשר להתאים לך תרופה. לא כדאי לבצע מין לא מוגן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין