מיקופלסמה גניטליום..

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/10/2023 | 19:45 | מאת: יותם

אובחנתי לפני 3 חודשים עם מיקופלסמה גניטליום עברתי 3 סבבים של טיפולים הכוללים דוקסילין, אזיטרומצין וזריקת ספטריאקסון לאחר כל הטיפולים האלה התסמינים אמנם נחלשו אך לא עברו לגמרי ושלחו אותי לייעוץ אצל רופא מומחה זיהומים בעקבות שזומנתי לצו 8 לא הספקתי ללכת לרופא אך בשבועות האחרונים אני כל הזמן מרגיש הקלה בתסמינים האם אפשרי שהחיידק עובר לבד ללא טיפול?

בהחלט. החיידק והדלקת יכולים לעבור. כשהכל ייגמר תחזור על בדיקת שתן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין