ביצוע אנאלי ללא קונדום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

27/08/2023 | 12:32 | מאת: רועי

שלום דוקטור, התנסתי עם ידידה בפעם הראשונה שלנו למין אנאלי ללא קונדום, במהלך האקט קרה מצב שיצא לה צואה ובעקבות זאת היה לי צואה על איבר המין בכיפה ,לא ממש סגור אם זה היה בחור הפין. האם דבר כזה עלול לגרום לאיזשהו מחלות ? אני ממש חרד על זה . לאחר הדבר הזה הלכתי לנקות את עצמי במגבונים. העניין שלא זוכר איך ביצעתי את ההיגיינה. ודבר נוסף האם דבר כזה עלול לגרום לעגבת חלילה ? מחכה לתשובתך. המשך יום מקסים

מין אנאלי ללא קונדום הוא עלול להעביר מחלות מין כגון עגבת זיבה כלמידיה ועוד. ברור שכדאי להיבדק. אצלנונזה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין