הדבקה בעגבת בעקבות תחריש בהמשך לתשבותך

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/07/2023 | 17:38 | מאת: רונן

דוקטור אני חוזר בהקשר לשאלתי הראשונה שמתכוונים שניתן להידבק בעגבת במגע של עור לעור במגע עם פצע עגבת/ פריחת עגבת למה הכוונה? אם יש פריחה בכף היד מדוע אי אפשר להידבק בלחיצת יד? ואשמח שתרשום לי מה הכוונה אז מגע של עור לעור רק של עור איבר המין? או כל סוג העור בגוף?

ההדבקה היא בין ריריות. לדוגמא מין אורלי כשבחלל נפה יש נגע של עגבת והפניס נדבק. או במין נרתיקי או אנאלי. לא במגע עור אפידרמיס. ריריות זה גם סוג של עור . עור הריריות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין