הרפס באיבר המין סוג 1

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/07/2023 | 12:40 | מאת: לי

היי דוקטור, לפני כחודשיים נדבקתי בהרפס מסוג 1 באיבר המין כתוצאה מרוק של בן הזוג. נלקח pcr מהנגעים וחזרה תשובה של hsv1. מהן ההשלכות לגבי יחסים עם פרטנרים פוטנציאליים בעתיד? תודה רבה וסופש נעים.

Hsv 1 זה נגיף שרובנו נחשפים בגיל הילדות מהפרשות ברוק. כנראה שאת לא נדבקת בילדותך. מאחר שלרוב האוכלוסיה יש נוגדנים לזן הזה הסיכוי להדבקה לפרטנר החדש מאוד נמוך. אפשר לבקש ממנו להיבדק אם יש לו נוגדנים.ואם יד לו אז הוא מוגן

28/07/2023 | 15:44 | מאת: לי

מודה לך על תגובתך. תודה רבה!

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין