הרפס סוג 1 אוראלי וגניטלי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/07/2023 | 23:20 | מאת: לי

היי דוקטור, לאחרונה נדבקתי מבן הזוג בהרפס סוג 1 כתוצאה מרוק. נדבקתי בפה ובאיבר המין למרבה הצער. אני אכולת סרטים וחרדה על איך זה הולך להיות מעכשיו והאמת שגם מהטייטל של מחלת מין שקשה לי איתה מאד. :( מניחה שצריכה קצת הרגעה ואולי קצת מידע על שכיחות באוכלוסיה, סיכויי חזרה וכו. אודה לך אם תוכל לשתף מהידע שלך. תודה, מישהי עצובה.

הרפס מזן 1 הוא הרבה יותר קל מזן 2. רוב האנשים נחשפו לנגיף הזה בילדותם. כך שמירב הסיכויים שלא תהיינה הרבה התפרצויות.

22/07/2023 | 13:43 | מאת: לי

תודה רבה על המענה. ומה מבחינת התנהלות עם בני זוג פוטנציאליים כשאין התקף?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין