פרפ לייט בהשוואה לכדור ביום מאחר ואני נותן נמצץ בלבד אורלי ללא קודום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/07/2023 | 18:21 | מאת: גיא

כמה פרפ ליייט יעיל להגנה מפני איידס? כלומר 2עד 24 שעות מזמן מגע מיני 2 כדורים יחד למרחת כדור יום אחרי כדור סהכ 72 הכל בתנאי שפרט ליום הראשון בו הי יחסי מין בשארח היומיים הבאים לא היה כלום? 2-קבלתי מין אורלי באותו יום שהתחלתי את ה שני כדורים יש שיפשוף קטן לא מדמם האם פרט הלייט הגן מפני HIV

אם הבנתי את השאלה נכון. לפני מין לא מוגן עם קבוצת סיכון צריך לקחת פרפ כפי שצריך. לא מכיר חצי מניעה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין