מיקופלזמה גניטליום - שאלה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/07/2023 | 22:37 | מאת: שירה

היי, ביצעתי בדיקת שתן לגילוי מחלות מין ויצאתי חיובית למיקופלזמה גניטליום. יש לציין שלא שמתי לב לתסמיני חריגים אלא ביצעתי את הבדיקה כבדיקות שגרתיות למחלות מין. האם יש סיכוי שיש לי את החיידק מעל שנתיים ולא שמתי לב? (זו הפעם היחידה מלבד לפני חודש שקיימתי יחסי מין לא מוגנים) אשמח לתשובה, תודה

כן . מאוד יכול להיות שאת נושאת את החיידק הזה הרבה זמן. אם אין לך תלונות לא בטוח שצריך לטפל בו . הוא עקשני לטיפול

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין