איבר מין עם כתמים קטנים בצבע לבן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

07/07/2023 | 04:07 | מאת: אנונימי

לא יודע מה קרה לי אבל על האיבר מין שלי פתאום נוצרו כמה כתמים לבנים לא מגרדים לא כואבים לא יבשים לא בולטים ממש נראה כאילו הצבע עור פשוט החליט להשתנות שם בלי סיבה הגיונית(לא קיימתי יחסי מין הרבה זמן) אני לא יודע מזה התחלתי לחקור והדבר הכי דומה לזה שמצאתי באינטרנט זה נראה כמו ויטליגו מאוד עדין ביחס למה שייש לאנשים זה מאוד מאוד מפריע לי וגורם לי לחוסר שקט למהלך כל החיים שלי הלכתי לרופא בכללית הוא אמר לי ששה שום דבר רציני אבל זה עדיין מכוער מבחינתי ושה ממש לא נעים לי שייש לי את הדבר המעצבן הזה שפתאום החליט להגיע אשמח מאוד עם יש למישהו פתרון משחה לזה איזה טיפול לזה אולי רופא פרטי ממש ממש אודה למישהו עם הוא יוכל לעזור לי עם הבעיה הזו אני גבר צעיר בן23 ולא באלי תנקודות האלה לכל החיים עכשיו

בוא להיבדק אצלנו

09/07/2023 | 11:23 | מאת: אנונימי

תשמע מאוד מאוד מאוד!!! קשה!!לקבוע תור לרופא עור ישמצב אני יכול לדבר איתך אישית? אפשר שתתקשר אלי ונדבר ואולי אני אקבע איתך? ממש מסובך לי הבירוקטיות זה נורא מתסכל אותי הבירוקטיות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין