הידבקות ומחלות מין.....

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/06/2023 | 00:06 | מאת: חרדתית

היי נבדקתי בבדיקת hpv ונמצאתי שלילית.אני משתדלת לקיים מין מוגן וקרה לי פעם אחת שקיימתי מין וגינלי לכמה דקות ללא קונדום וגמירה בחוץ האם יש חשש לאיידס? מה הסיכוי להידבקות ממגע בודד לא מוגן סטטיסטית? והאם כאשר אישה הרה היא חייבת להיבדק לכל מחלות המין לרבות איידס גם אם בעברה היא בריאה? אציין שאני גם היפוכונדרית וכל מחלה שמדברים איתי עליה אני ישר חושבת שיש לי אותה וקוראת בגוגל כל מיני דברים ונכנסת להיסטריה

אז ככה. אם היה מין לא מוגן אז כדאי להיבדק. הסיכוי נמוך ובכל זאת כדאי.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין