הדבקה במחלות דרך מגע עם דם

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/06/2023 | 12:36 | מאת: אבי

ד״ר סרוגו שלום, שכבתי לפני מספר שעות עם זונה, ובמהלך האקט כאשר הוצאתי את האיבר שלי ממנה לרגע, ראיתי פתאום קצת דם על הקונדום! זו לא הייתה כמות גדולה (נראה כמו כמה טיפות שפשוט נמרחו על קצה הקונדום), וכששאלתי אותה היא אמרה שהיא בדיוק סיימה מחזור... לא נראה היה שנגע לי דם בעור שמסביב לאיבר (כלומר באזור שלא מכוסה בקונדום), וגם לא נשמע הגיוני שנגע כי הדם הגיע מעמוק בפנים ולא היה בכמות גדולה, אך יכול להיות שאכן נגע ושזה היה כל כך קצת שלא שמתי לב. בכל מקרה, ברגע שראיתי את זה לקחתי מגבון והורדתי את הקונדום (מבלי לגעת בו ישירות), ואז ניגבתי את כל האזור טוב טוב עם מגבונים ומיד לאחר מכן ניגבתי את כל האזור עם מספר מגבוני אלכוהול. מה עליי לעשות עם זה עכשיו? האם צריך ללכת לעשות טיפול מונע לאיידס? לעשות בדיקות למחלות? ובכללי מהי רמת הסיכון במקרה כזה? כלומר אם נניח שהיא אכן חולה במשהו חלילה, מה הסיכוי שלי להידבק ממנה במצב כזה? אמנם היה דם אך הייתי לאורך כל האקט עם קונדום והוא לא נקרע או משהו. אודה לעזרתך

אין מקום לדאגה. אם אכן היה קונדום זוהי מטרתו למנוע הדבקה. לא צריך לעשות כלום

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין