עיגולים שחורים מתחת לעיניים צהבת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/06/2023 | 20:49 | מאת: רפאלה

ניקיתי את השיניים למטופל נשא צהבת סי. שמתי 2 זוגות שלכפפות בידיים ועם כל המיגון המשתמע מכך. פתאום בטעות טעות אנוש באתי לקחת את המראה והסקיילר החד של הניקוי(השפיץ) נדקר לי בכפפה…מתחת היתה לי עוד כפפה. מיד הורדתי את הכפפות ולא ראיתי דם או משהו כלום חיטאתי ידיים עם אלכוהול וספטול. אבל אחר כך פתאום ראיתי מין חור פיצי כזה באצבע שזה קרה. לא ממש רואים את זה רק אם מתקרבים ממש. ממש חוששת. האם יכול להיות שעבר ונדבקתי? לא ראיתי דם. זה היה לפני 3 חודשים המקרה הזה. חודש אחרי עשיתי בדיקת נוגדנים לצהבת סי ויצא תקין. לפני כמה ימים נהיה לי שקיות שחורות מתחת לעיניים. שאת פעם לא היה לי. חושבת אולע זה בגלל שנדבקתי ממנו. מה זה אומר שקיות שחורות מתחת לעיניים? סימפטום למה? אני ישנה מספיק לפחות 10 שעות ביום.

אין קשר בין שקיות שחורות בעיניים להפטיטיס c הסיכוי שנדבקת אפסי

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין