mycoplasma genitalium

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/06/2023 | 17:01 | מאת: שלום

שלום, מישהו שיצאתי איתו לפני מעל חודש ימים יצר איתי קשר שיצא חיובי לmycoplasma genitalium. אמר לי שבעת מתן שתן חש צריבה. אני לא חווה שום תסמינים. עשיתי בדיקות כלליות לפני חודשיים והכל היה תקין. האם מדובר בבדיקה ספציפית שצריך לעשות? אם אין תסמינים אני צריך בדיקה נוספת? איזה בדיקה לבקש? האם זו בדיקה STD או בדיקת שתן /דם רגילה?

10/06/2023 | 17:20 | מאת: שלום

בנוסף,חשוב לציין שבוצע מין אנאלי ...אך ללא גמירה בכלל... האם זה מוריד סיכויי להדבקה?

חיידק בעייתי לטיפול. אם אין תלונות כלל לא הייתי מטפל

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין